AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak işlerini yoluna koyacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, birlikte bazı işler yapılacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine, evliliğinde mutlu olacağına, sevilen bir kişi olunacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak gördüyseniz:

  • Geçmişe odaklanmanın gereği yok, önünüzde parlak bir gelecek var.

Kahve falında mezarın yanında namaz kılmak bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeklerin yanında namaz kılmak sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, iş konusunda daha sakin hareket edileceğine alamet eder.

Kahve falında ölünün yanında namaz kılmak cebinin para göreceğine, falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine yorulur.

Kahve falında erkeğin yanında namaz kılmak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliya mezarında namaz kılmak maddi yükümlülüklerin azaltılacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mezarın içinde namaz kılmak maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine yorulur.

Kahve falında mezar başında namaz kılmak büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında mezarda namaz kılmak tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir