AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakışlı elbise giymek

Kahve falında nakışlı elbise giymek

Kahve falında nakışlı elbise giymek zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, aile hayatında sürekli tartışmaların olacağına, çalışmaları ve emeklerinin karşılığını alarak bol kazanç elde edip, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına, maddi imkanlarının çoğalacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında nakışlı elbise giymek gördüyseniz:

  • Soru sormanız durumunda cevap almanız zor olmayacak.

Kahve falında nakışlı elbise giymek gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nakışlı elbise görmek zor zamanlar geçirileceğine ve yeni bir işte can sıkıcı bazı olaylar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına işaret eder.

Kahve falında nakış görmek iş hayatında çok güzel işler yapacağına, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nakış makinesi görmek akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, hayallerine, isteklerine, dileklerine ve dualarına kavuşacağına yorulur.

Kahve falında nakışlı yüzük görmek ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine ve yaşanan durumların büyük acılara sebep olacağına, çok üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nakışlı havlu görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, onlardan büyük hayır göreceğine rivayet eder.

Kahve falında nakışlı çorap görmek sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine işaret eder.

Kahve falında nakışlı perde görmek dini duygularının ve inancının güçleneceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir