AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakış ipliği görmek

Kahve falında nakış ipliği görmek

Kahve falında nakış ipliği görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok kötü sonuçlar doğuracağına, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, çıkış yolları bulacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına tabir olunur.

Kahve falında nakış ipliği gördüyseniz:

  • Yatırımlarınızı, anlaşmalarınızı veya yaşam standartlarınızı geliştirmenizi sağlayabilecek her şeyi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında nakış ipliği görmek kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında nakışlı perde görmek bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında nakış görmek o kişi tarafından psikolojik olarak yıpratılacağına, işlerin yoluna gireceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına yorulur.

Kahve falında nakışlı elbise giymek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında işlenmiş nakış görmek aydınlık bir yola çıkılacağına, malının ve parasının da artacağına delalet eder.

Kahve falında nakış işlemek iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nakışlı yastık görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına rivayet eder.

Kahve falında nakışlı yüzük görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine, kazancının artacağına, rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir