AnaSayfa / Genel / Kahve falında nakışlı çorap görmek

Kahve falında nakışlı çorap görmek

Kahve falında nakışlı çorap görmek sorunlu bazı kişiler ile tartışacağına, dinde bilginleşeceğine, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, kendisi gibi düşünen ve dürüstlüğü ile çevresinde ün yapmış bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, yaptığı işin hafif ve kolay olacağına, yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nakışlı çorap gördüyseniz:

  • Sizi heyacanlandıran bir konuya harcama yapmanız da olasıdır.

Kahve falında nakışlı çorap görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında nakış makinesi görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz nakış görmek aynı zamanda önemli yol ayrımlarına gelindiğine ve seçimler yapılacağına, yakın bir zaman içinde kendi işini kuracağına işaret eder.

Kahve falında nakış yapmak hayallerde değişiklikler olacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında nakışlı yastık görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nakışlı havlu görmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında nakışlı örtü görmek güçlendikçe güçleneceğine, kişinin afiyette olacağına yorulur.

Kahve falında nakış işlediğini görmek çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, az ama öz insanla görüşme kararı alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir