AnaSayfa / Genel / Kahve falında muzu başkasına vermek

Kahve falında muzu başkasına vermek

Kahve falında muzu başkasına vermek zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, o kimsenin iyi haberlerinin alınmasıyla fal sahibinin de içinin ferahlayacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına işarettir.

Kahve falında muzu başkasına vermek gördüyseniz:

  • Uzaklaşılması veya bırakılması gereken ne varsa kayıp yaşanmadan veya zarar görülmeden harekete geçmeniz gerekebilir.

Kahve falında muz ağacından muz yemek şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Kahve falında evde muz görmek yaralarına da merhem olacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pazardan muz almak kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, bir sebeple fal sahibinin neredeyse insanlara küseceğine işarettir.

Kahve falında muz koparıp yemek atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına yorulur.

Kahve falında muz yemek görmek kişiye haksızlık yapılmak istendiğine ve mal paylaşımında büyük sorunlarla karşılaşılacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında muz çorap görmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye muz vermek tüm malını ve parasını kaybetmenin eşiğine geleceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine delalet eder.

Kahve falında kurtlanmış muz görmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir