AnaSayfa / Genel / Kahve falında muzlu pasta yapmak

Kahve falında muzlu pasta yapmak

Kahve falında muzlu pasta yapmak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, düşmanını alt edeceğine, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize, elinin bollaşacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, böylece hayatının da düzene gireceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, ihanet göreceğine, ahlakından vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muzlu pasta yapmak gördüyseniz:

  • Fikir, tecrübe ya da bilgileriniz bazı kişilerin işine yarayabilir.

Kahve falında muzlu pasta yapmak iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine yorulur.

Kahve falında muzlu pasta yemek eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yakında kendisini çok iyi yerlere geleceğine ve sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında çilekli pasta yapmak kazancının hiç azalmayacağına, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kakaolu pasta yapmak kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birine pasta yapmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta servisi yapmak kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sorunlarını çözeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pasta kreması yapmak bir sebeple sıkıntıya düşen fal sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına, sevdiklerine, verdikleri destekten ötürü çok teşekkür edeceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün pastası yapmak sağlığının da bozulacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir