AnaSayfa / Genel / Kahve falında müzik bestelemek

Kahve falında müzik bestelemek

Kahve falında müzik bestelemek ortaya konacak çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayalkırıklıklarının giderileceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müzik bestelemek gördüyseniz:

  • Biraz geri planda kalıp neler olup bittiğini veya ortaya çıkan durumları gözlemlemenizde fayda var.

Kahve falında müzik bestelemek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına yorulur.

Kahve falında şarkı bestelemek ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, aklındaki planları, projeleri ortaya çıkarmakta güçlüklerle karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında müzik dinleyen birini görmek başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir müzik aleti çalmak imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müzik aleti kırmak ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına, istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müziksiz oynamak böylece aynı hataları yapmayacağına, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında müzik dinletmek dostlardan zarar görüleceğine, çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, falı kapatan kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarda müzik dinlemek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir