AnaSayfa / Genel / Kahve falında müzik aleti kırmak

Kahve falında müzik aleti kırmak

Kahve falında müzik aleti kırmak bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine, yaşanan sıkıntıların günden güne daha da artacağına ve haneden bir ayrılığın gerçekleşeceğine, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında müzik aleti kırmak gördüyseniz:

  • Fikir farklılıkları iş hayatınızda tartışmaları körüklüyor.

Kahve falında müzik aleti kırmak hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir müzik aleti çalmak iş konusunda sürekli yardım edeceğine, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine delalet eder.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çıkar için insanlara zulmetmeye işarettir.

Kahve falında müzik aleti çaldığını görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine rivayet eder.

Kahve falında müzik aleti hediye almak yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağı ve ferahlığa çıkacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında müzik aletinin kırıldığını görmek bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ev aletleri görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir