AnaSayfa / Genel / Kahve falında müziksiz oynamak

Kahve falında müziksiz oynamak

Kahve falında müziksiz oynamak kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müziksiz oynamak gördüyseniz:

  • Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir.

Kahve falında müzik çalıp oynamak onun da kendisinin elinden tutarak kendisini yukarılara taşıyacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında müzik olmadan oynamak falda görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında müzik eşliğinde oyun oynamak işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında müziksiz oynamak çok üst mevkilere yükseleceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel müzik dinlemek huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, bir sıkıntısı varsa ona çare bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müzik aleti hediye almak sorunların haneden kısa zamanda uzaklaştırılacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kulaklıkla müzik dinlemek düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kendisini kıskanan ve yaptığı işleri kötüleyen insanlara karşı çok büyük bir başarı kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında müzik sesleri duymak ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir