AnaSayfa / Genel / Kahve falında şarkı bestelemek

Kahve falında şarkı bestelemek

Kahve falında şarkı bestelemek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, görülen fotoğrafın bir kısmı yok ise hastalık yaşamaya, görülen fotoğraftaki görüntü belirsiz ise iş alanında zor bir döneme girileceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında şarkı bestelemek gördüyseniz:

  • Kendinizi belli bir pozisyona ya da yola sokmamanızda fayda var.

Kahve falında şarkı bestelemek kişinin zorlukların üstesinden geleceğine, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına yorulur.

Kahve falında müzik bestelemek malının ve parasının çoğalacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin şarkı söylediğini görmek bekârlığına da veda edeceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine alamet eder.

Kahve falında akrabalarla şarkı söylemek deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında şarkıcı erkek görmek ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında şarkıcı olduğunu görmek falı kapatan kişinin hiçbir önemli ve ciddi sorunu olmayacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını şarkı söylerken görmek çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, iş sahibi olunacağına inanılır.

Kahve falında sevgiliyle şarkı söylemek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu çalışmalar sayesinde hayırlı ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük başarılar kazanacağı ve hayırlı kişiler ile iş ortaklıkları yapılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir