AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir müzik aleti çalmak

Kahve falında bir müzik aleti çalmak

Kahve falında bir müzik aleti çalmak sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, sorunların günden güne azalacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, mutluluğa ve neşeye, bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine delalet eder.

Kahve falında bir müzik aleti çalmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yaşanan aksiliklerin, ertelemelerin veya gecikmelerin geçerli nedenleri olabilir.

Kahve falında müzik aleti çaldığını görmek kendini kötü ve moralsiz hissedeceğine bu durumun da yüzünün asılmasına neden olacağına, eğer baba uzaktaysa ona kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında bir müzik aleti çalmak tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına, sorunlarından ve dertlerinden kurtulmasına yardımcı olacağına delalet eder.

Kahve falında müzik aleti kanun görmek şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, sorunlar altında ezileceğine yorulur.

Kahve falında müzik aletinin kırıldığını görmek hiç beklenmedik şeyler yapacağına ve toplumda tabir yerindeyse baştan ayağa düşeceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine delalet eder.

Kahve falında müzik aleti çalan birini görmek eğer yolculuk boyunca hiçbir kötü olay yaşanmadıysa, o yol için hazırlık yapan kişiye iyi, sevinçli haberler geleceğine, kurulacak olan bir ortaklık sayesinde çalışma hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında müzik aleti hediye almak korkulan bir durumla karşılaşılacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine alamet eder.

Kahve falında müzik aleti kırmak aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına delalet eder.

Kahve falında tamir aleti görmek sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir