AnaSayfa / Genel / Kahve falında muz topladığını görmek

Kahve falında muz topladığını görmek

Kahve falında muz topladığını görmek gergin olacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, eline büyük paralar geçeceğine ve önemli yatırımlar yapıp, dünyevi hayatını garanti altına alacağına, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz topladığını gördüyseniz:

  • Duygusal konulardaki sorunları gizlilikle ele almalısınız.

Kahve falında muz topladığını görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulur.

Kahve falında muz toplamak Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına yorulur.

Kahve falında muz toplamak yemek güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak gelir kaybedeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına ve evleneceğine, onun peşinden çok koşup, çok yorulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bozuk muz görmek kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında poşet poşet muz görmek uzun bir süre boyunca bu kişi ile devam ettikten sonra artık birçok konuda bu kişiden destek alınacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına işarettir.

Kahve falında muz pişirmek geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir