AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan muz koparmak

Kahve falında ağaçtan muz koparmak

Kahve falında ağaçtan muz koparmak üzüntü verici olaylar yaşanacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, çok sevineceğine, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kişinin afiyette, ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan muz koparmak gördüyseniz:

  • Karamsarlığa kapılır veya vazgeçerseniz zararlı çıkabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan muz toplamak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine, elindekileri de yitireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muz ağacından muz toplamak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında muz ağacı görmek kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan muz yemek sorunlarının sona ereceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, kafa dinleyeceğine alamet eder.

Kahve falında muz ve muz ağacı görmek ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, insanların öfkesini kazanacak yanlış hareketlerde bulunmaya delalettir.

Kahve falında muz ağacı ekmek kendisine olan özgüveninin de artacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muz ağacına çıkmak geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muz ağacı dikmek güveninin artacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir