AnaSayfa / Genel / Kahve falında deney tüpü görmek

Kahve falında deney tüpü görmek

Kahve falında deney tüpü görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, hanesine huzurun dolacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında deney tüpü gördüyseniz:

  • İki tarafında artan beklentileri gerilime neden olabilir.

Kahve falında deney tüpü görmek çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deney yapıldığını görmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına delalet eder.

Kahve falında deney yapmak maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında ocak ve tüp görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine tabir olunur.

Kahve falında yanan tüpü söndürmek çok daha fazla mesai harcayacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tüpün alev aldığını görmek büyük problemler yaşanacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında patlayan tüp görmek büyük kazanç sağlanacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, yeni işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında ocak tüpü almak sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir