AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi tüp görmek

Kahve falında mavi tüp görmek

Kahve falında mavi tüp görmek çarelere ve çözümlere kavuşacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, bir yolculuk öncesi alacağı kötü bir haber nedeniyle o yola çıkmaktan vazgeçeceğine, parasal olarak çok büyük destek vereceğine, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, onlar sayesinde kalkınacağına işaret eder.

Kahve falında mavi tüp gördüyseniz:

  • Getirisi olacak anlaşmalar, satışlar veya istediğiniz bir malın alımı gerçekleşebilir.

Kahve falında mavi küçük tüp görmek kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi tüp görmek iyileşeceğine, ferahlayacağına, geçim sıkıntısının, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yemek tüpü görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında tüp yakmak çevresindeki güzel, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tüpü açık unutmak düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mutfak tüpü almak değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına tabir olunur.

Kahve falında piknik tüpünün patladığını görmek sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine delalettir.

Kahve falında tüpün patlamasını görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına ve fakirleşeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir