AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfak bezi görmek

Kahve falında mutfak bezi görmek

Kahve falında mutfak bezi görmek çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, bilgi sahibi olacağına, dinini yaşayacağına, faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mutfak bezi gördüyseniz:

  • Eski yöntemlerin veya alışılmış yolların eskisi gibi işe yaramadığını fark edebilirsiniz.

Kahve falında mutfak bezi görmek yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine tabir olunur.

Kahve falında aybaşı bezi görmek üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında adet bez görmek böylece kendisini kötü durumlara düşürmek isteyen insanları şaşırtıp kendisinden uzaklaştıracağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına yorulur.

Kahve falında kirli sofra bezi görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine delalet eder.

Kahve falında kirli bebek bezi değiştirmek anne baba duasının alınacağına, sevilen kişi ile çok hayırlı bir karar alınacağına yorulur.

Kahve falında mavi bez görmek arzularına kavuşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine işaret eder.

Kahve falında erkek bebeğin bezini değiştirmek rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, maddi sıkıntıyla geçecek bir dönem geçirileceğine, hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına alamet eder.

Kahve falında bez bağlamak kazancın yetmez olacağına, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir