AnaSayfa / Genel / Kahve falında aybaşı bezi görmek

Kahve falında aybaşı bezi görmek

Kahve falında aybaşı bezi görmek sorunların tamamen ortadan kalkacağına, malların çoğalacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, hayırlı bir terfi alınacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, hayata küsecek duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında aybaşı bezi gördüyseniz:

  • İşyerinizde güvendiğiniz bir kişi sizi hayal kırıklığına uğratabilir.

Kahve falında aybaşı bezi görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, zor günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında aybaşı görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aybaşı kanı görmek devlet kapısından bir yardım alacağınıza, maddi gücünün katlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aybaşı olmak elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında silme bezi görmek kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Kahve falında çocuğun bezini değiştirmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, problemlerinin ve borçlarının da çoğalacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek bezi değiştirmek isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine alamet eder.

Kahve falında bebek bezi vermek konforlu ve rahat hale geleceğine, yalan söylemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir