AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaç dibi kazmak

Kahve falında ağaç dibi kazmak

Kahve falında ağaç dibi kazmak yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok büyük sorunlar yaşayacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, fesada ve haksızlığa karışacağına, kazanç elde edeceğine, adından söz ettirecek adımlar atacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, statü atlayacağına, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç dibi kazmak gördüyseniz:

  • Taşınabilir veya evinizde değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında ağaç dibi kazmak çevresinde sözü geçen, saygın biri olacağına, talihinin artacağına işarettir.

Kahve falında ağaç dibini kazmak iyi haberler alınacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine alamet eder.

Kahve falında ağacın dibinde oturmak kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, ağız tadı ile yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dibi çapalamak onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına, yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Kahve falında ceviz ağacının dibinden ceviz toplamak fal sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Kahve falında ağaç dibi görmek aile içinde saadetinin artacağına, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaç dibinde para bulmak verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaç dibinde oturmak kişinin bu zorlu süreci çok fazla bunalmadan, sakin bir ruh hali içinde atlatacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir