AnaSayfa / Genel / Kahve falında mutfağa sıçmak

Kahve falında mutfağa sıçmak

Kahve falında mutfağa sıçmak mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mutfağa sıçmak gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Kahve falında mutfağa sıçmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapının önüne sıçmak verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, anne baba hayır duaları sayesinde sevilen bir kişi ile hayatın birleştirileceğine delalet eder.

Kahve falında üstüne sıçmak bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında yatağa sıçmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, durumu düzeltmek için elden gelen her şeyin yapılacağına delalet eder.

Kahve falında pantolonuna sıçmak huzurunu da kaçıracak hiçbir önemli sorun ve kötü olayla karşılaşmayacağına, makam sahibi olacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ortalık yere sıçmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında avucuna sıçmak aile hayatında çeşitli tartışmalar ve zor durumlar yaşanacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sıçmak kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir