AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sıçmak

Kahve falında çok sıçmak

Kahve falında çok sıçmak ortaya çıkan sıkıntılardan kurtulacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, sevilen kişilerle kurulacak bir ortaklık sayesinde çok ses getiren işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında çok sıçmak gördüyseniz:

  • Tecrübe yeteneklerinizi daha iyi şeyler için kullanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında klozete sıçmak ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yol ortasına sıçmak hayırlı işe, zafer ve zenginlik getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ishal sıçmak hüsrana uğratacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında odanın ortasına sıçmak hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, helal rızık yiyeceğine delalet eder.

Kahve falında halının üstüne sıçmak kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, isteklerinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında mısır sıçmak bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ortalığa sıçmak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında yürürken sıçmak bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, rahat şekilde yaşayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir