AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasını görmek

Kahve falında at arabasını görmek

Kahve falında at arabasını görmek fakirliğinin biteceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, şansın yaver gideceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, kendisini üzen ve kötü durumlara sokan olayların son bulacağına, iş hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, yeni insanlarla tanışacağına veya kalıcı ve güvenilir dostlar edineceğine yorulur.

Kahve falında at arabasını gördüyseniz:

  • Sempatikliğinizi korumalı, politik olmalı, yüzleşilmesi gereken durumlardan kaçınmalısınız.

Kahve falında at arabası çekmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabasıyla kaçmak mal ve mülk sahibi olacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında at arabasında gitmek çaresiz durumlara düşeceğine, strese gireceğine, gergin olacağına işaret eder.

Kahve falında at arabasından düşmek insan sevindireceğine, dertlerin başlayacağına rivayet eder.

Kahve falında at arabasi sürmek neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, kazançsız işler peşinde olmaya alamet etmektedir.

Kahve falında atlı araba sürmek huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında araba kazası atlatmak sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük umutlar ile girdiği bir işte ister istemez zarar edeceğine alamet eder.

Kahve falında at arabasından inmek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir