AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasından düşmek

Kahve falında at arabasından düşmek

Kahve falında at arabasından düşmek onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine, sorunların atlatılacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, hayallerinin yıkılacağına, mekân değiştireceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında at arabasından düşmek gördüyseniz:

  • Kafanızda sadece bazı hedefleriniz var.

Kahve falında at arabasından düşmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına, çok sorunlu günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı attan düşmek çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, iş hayatının düzeleceğine tabir olunur.

Kahve falında atın üstünden düşmek zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine alamet eder.

Kahve falında attan düşmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, fakir ve güçten düşmüş bir kimse olacağına, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında atın üzerinden düşmek durgunlaşacağına, kendi kabuğuna çekileceğine, büyük mutluluk duyulacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine işarettir.

Kahve falında beyaz attan düşmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına alamet eder.

Kahve falında atlarken düşmek kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, epey bir zaman sonra çok etkili olmayan bir yol bulacağına yaşanacak daha büyük sıkıntıları geciktireceğine yorulur.

Kahve falında siyah attan düşmek çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir