AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasi sürmek

Kahve falında at arabasi sürmek

Kahve falında at arabasi sürmek yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, kardeşlerle birlikte kurulacak bir işte büyük başarı sağlanacağına ve hayırlı bir haberin alınması sayesinde kötü giden bir durumun düzeleceğine, çok kazançlı ve güzel işlere gireceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, çok başarılı adımlar atacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabasi sürmek gördüyseniz:

  • Sizin herhangi bir ard niyetiniz olmasa bile davranışlarınız yanlış değerlendirilebilir.

Kahve falında at arabasına sürmek gözyaşı döküleceğine, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at arabasi sürmek en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında atlı araba sürmek az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına tabir olunur.

Kahve falında dört nala at sürmek canının sağ olacağına, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında atı sürmek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında beyaz at sürmek eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında atla tarla sürmek kazanılacak paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, yeni işlere atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında atla çift sürmek rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına, bol bol moral depolanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir