AnaSayfa / Genel / Kahve falında atlı araba sürmek

Kahve falında atlı araba sürmek

Kahve falında atlı araba sürmek yersiz tartışmalarla uğraşılan bir işin bırakılacağına, sabırlı olup, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, sıhhat ve moral bulacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, geleceğinin parlak olacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, başarılarının takdir edileceğine, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına delalettir.

Kahve falında atlı araba sürmek gördüyseniz:

  • Kesin cevaplar vermezseniz yanlış bilgi vermekle suçlanabilirsiniz.

Kahve falında atlı araba sürmek çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında at arabasına sürmek helal lokmalar yiyeceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında at arabasi sürmek fal sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine ve fal sahibinin, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında dört nala at sürmek işlerinin baltalanacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında atı sürmek kendine olan özgüvenine kavuşacağına, fal sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına işarettir.

Kahve falında atla çift sürmek isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında atla tarla sürmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz at sürmek kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, atılan adımların zarar getireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir