AnaSayfa / Genel / Kahve falında araba kazası atlatmak

Kahve falında araba kazası atlatmak

Kahve falında araba kazası atlatmak çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, umutlarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında araba kazası atlatmak gördüyseniz:

  • Belli bir kişinin, belli hareketleriniz üzerinde etkisi var gibi duruyor ya da etkisi olabilir.

Kahve falında araba kazası atlatmak rızkın gittikçe azalacağına, işinde ustalaşacağına yorulur.

Kahve falında trafik kazası atlatmak sözünü dinleyecek çok sayıda insan olacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında uçak kazası atlatmak karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına rivayet eder.

Kahve falında tren kazası atlatmak sorunlarından ve içine düştüğü kötü durumlardan kurtulacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında araba kazası geçirdiğini görmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine delalettir.

Kahve falında araba kazası yaptığını görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında araba kazasından kurtulmak yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına, beklenilen takdiri alacağına alamet eder.

Kahve falında birinin araba kazası yaptığını görmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir