AnaSayfa / Genel / Kahve falında at arabasına binip gitmek

Kahve falında at arabasına binip gitmek

Kahve falında at arabasına binip gitmek hırpalanacağına, darp edileceğine, kendisi için mal mülk alacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, çok başarılı adımlar atacağına, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at arabasına binip gitmek gördüyseniz:

  • Bir süredir herşeyden çok kendinizle ilgili olabilirsiniz.

Kahve falında at arabasına binip gitmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine tabir olunur.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, zor zamanların sona ereceğine inanılır.

Kahve falında uçağa binip yurtdışına gitmek gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında ata binip gitmek eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine, aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında uçağa binip umreye gitmek büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine işaret eder.

Kahve falında sandala binip gitmek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçeğe döneceğine, yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına delalettir.

Kahve falında tekneye binip gitmek bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir