AnaSayfa / Genel / Kahve falında ata binip gitmek

Kahve falında ata binip gitmek

Kahve falında ata binip gitmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine ve uzun bir süre bu durumdan kendisini kurtaramayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, kazancının çok daha fazla olacağına, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine tabir olunur.

Kahve falında ata binip gitmek gördüyseniz:

  • Farklı işleri araştırabilirsiniz ya da evden yapabileceğiniz işler aklınıza gelebilir.

Kahve falında ata binip gitmek iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah ata binip gitmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek elindeki bütün kaynakları kullanarak bu kişiye çok büyük bir destek vereceğine ve bu kişinin bundan sonra daha kötü bir duruma düşmesine ve istenmeyen şeyler yapmasına engel olacak bu yardımların ileride çok işe yarayacağına, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Kahve falında ata binip gezmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Kahve falında ata binip kaçmak hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ata binip uçmak hiçbir sıkıntısının uzun sürmeyeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına inanılır.

Kahve falında beyaz ata binip gezmek hayalkırıklığı yaşayacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ata binip koşturmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, hep dinç ve genç kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir