AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, kendine döneceğine, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek gördüyseniz:

  • Elinize bir şey geçmeyecekse pazarlıktan kaçınmalı veya anlaşmalar esnasında dikkatli olmalısınız.

Kahve falında beyaz arabaya binip gitmek fal sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine işarettir.

Kahve falında siyah arabaya binip gitmek kafa olarak daha rahat edileceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında at arabasına binip gitmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, çok gereksiz ve yanlış atılımların yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz ata binip gitmek daha rahat para kazanacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında uçağa binip umreye gitmek günahkâr olacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kamyona binip gitmek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, kişinin kaybettiği imkânlara yeniden kavuşacağına inanılır.

Kahve falında motora binip gitmek sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında uçağa binip tatile gitmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir