AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yapan birini görmek

Kahve falında muska yapan birini görmek

Kahve falında muska yapan birini görmek karşılıklı olarak gelişen uyumlu ilişkilerin ilerleyen zamanlarda daha da güçleneceğine, zararın telafi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında muska yapan birini gördüyseniz:

  • Uzun zamandır askıda kalmış konular veya çelişkili durumlar ya da ilişkiler ön plana çıkabilir.

Kahve falında muska yaptığını görmek hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında evin içinde muska görmek borçlarının kalmayacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet eder.

Kahve falında evinde muska görmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına işaret eder.

Kahve falında muska vermek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında muska taşımak uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, büyük hatalar yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska saklamak zorlukların ve problemlerin atlatılacağına, emeğinden hayır göreceğine delalet eder.

Kahve falında elinde muska görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sıkıntıların sona ereceğine, zor günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Kahve falında yastıkta muska görmek hayat kalitesinin de yükseleceğine, bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir