AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinde muska görmek

Kahve falında evinde muska görmek

Kahve falında evinde muska görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, ortak olarak gireceği bir işte çok acemi olan ortağının kendisini geliştirmesinde büyük bir yardımda bulunacağına, tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına, yaşam enerjisini geri kazanacağına, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında evinde muska gördüyseniz:

  • Ani bir kararla faydali işbirliklerine gidebilirsiniz.

Kahve falında evinde muska görmek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, ibadetlerini de aksatmayacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evin içinde muska görmek maddi sorumluluklarının artacağına, moral, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, işinde çok büyük adımlar atacağına, başarılı olacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinde muska bulmak yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine alamet eder.

Kahve falında evin içinde muska bulmak kaybedilen bir şansın tekrar elde edileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında büyü muskası görmek bir sebeple büyük hatalar yapılacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine delalettir.

Kahve falında evde muska bulmak fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, gelirinin de garanti altında olacağına inanılır.

Kahve falında büyü muskası bulmak eşiyle arasına nifak sokulacağına, çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elinde muska görmek her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine, çektiği zorlukların biteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir