AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz muska görmek

Kahve falında beyaz muska görmek

Kahve falında beyaz muska görmek kişinin sıkıntılı, huzursuz ve üzgün günler geçireceğine, borçlarını ödemekte zorlanacağına, fal sahibinin neşesinin, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz muska gördüyseniz:

  • Kısa mesafeli bir ziyaret, seyahat, bir anlaşma ya da konuşma ufkunuzu genişletebilir.

Kahve falında beyaz muska görmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işaret eder.

Kahve falında boynuna muska takmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yatağın içinde muska görmek sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, verimin kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında evinde muska görmek can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muska yapmak işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yastık içinde muska görmek iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine delalet eder.

Kahve falında büyülü muska görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında muska açmak düşünceli ve dalgın olacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir