AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska çıkarmak

Kahve falında muska çıkarmak

Kahve falında muska çıkarmak hayatında beklenmedik ama çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine, hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, iyi niyetinden uzaklaşacağına, belalı, art niyetli, haris, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muska çıkarmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Kahve falında muska çıkarmak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muskayı çıkarmak mesleğindeki statüsünün de artacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında muska kusmak yüzünün de güleceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine tabir olunur.

Kahve falında iki tane muska görmek birçok kişiyi etkileyecek bir proje gerçekleştirileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok iyi günler göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muska atmak onunla ileride çok mutlu olacağı evlilik hayatı için hayırlı bir başlangıç yapıp, birlikteliğe başlayacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muskayı açmak yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muska yapan birini görmek atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden fal, tatsız günlerin geride bırakılacağına yorulur.

Kahve falında elimde muska görmek eğitim konusunda bir adım atılacağına, para sahibi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir