AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasında muska görmek

Kahve falında başkasında muska görmek

Kahve falında başkasında muska görmek ahiret inancına göre yaşanacağına, işinin başından ayrılmayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına, bir sebeple kendisine dikkat etmesi daha soğukkanlı davranması ve gelen bütün sorunların ve sıkıntının Allah’tan geldiğini düşünmesi gerektiğine ve bu sayede kendisini kısa bir zaman içinde toparlayacağına, çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, eline geçecek kazancın çok daha yükseleceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine işarettir.

Kahve falında başkasında muska gördüyseniz:

  • Değerli bir katılımcı fırsat olarak değerlendirilebilecek bir iş birliğine katkıda bulunabilir.

Kahve falında muska kaybetmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında büyü muskası görmek kendisini çok üzen bir olay yüzünden uzunca bir süre toparlanamayacağına, maddi rahatlık yaşayan kişinin ailesiyle beraber kalkınacağına alamet eder.

Kahve falında kendine muska yapıldığını görmek kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine yorulur.

Kahve falında dolapta muska bulmak elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında muska bulmak küçük ise kazancınızın daha az olacağına, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına delalettir.

Kahve falında muska vermek maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında kendi muskasını görmek elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında ölü birinden muska almak çok büyük mutluluklar tadacağına, işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir