AnaSayfa / Genel / Kahve falında muska yakmak

Kahve falında muska yakmak

Kahve falında muska yakmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine, çok başarılı olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına işarettir.

Kahve falında muska yakmak gördüyseniz:

  • Duyarlılığınızın artmasıyla, dostlarınızı daha iyi anlayabilir, sevdikleriniz için elinizden gelen her şeyi yapabilirsiniz.

Kahve falında muska yakmak güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muska yaptığını görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine işaret eder.

Kahve falında muska kusmak mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine delalettir.

Kahve falında beyaz muska görmek gönlünün ferahlayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına delalettir.

Kahve falında kendine muska yapıldığını görmek pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, hayatı boyunca hep başarılı olacağına alamet eder.

Kahve falında muskayı çıkarmak yeni denemelerde bulunacağına, geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine delalet eder.

Kahve falında yerde muska görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında büyü muskası görmek maddi açıdan çok sorunlu bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir