AnaSayfa / Genel / Kahve falında musibetten kaçmak

Kahve falında musibetten kaçmak

Kahve falında musibetten kaçmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, içine düşen fesada yeniliceğine, aklına giren şeytana uyacağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine ve engellerin ortadan kalkacağına, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, istediğiniz gibi birisi ile tanışıp ilişkinizi evliliğe dönüştüreceğinize, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına rivayet eder.

Kahve falında musibetten kaçmak gördüyseniz:

  • Her şeye karşı uyumlusunuz.

Kahve falında musibetten kaçmak gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, kişinin her daim iyi anılacağına delalet eder.

Kahve falında musibet görmek elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına ve sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında çorabı kaçmak hayır işlerinden geri kalmayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında bir şeylerden kaçmak darlıktan ferahlığa çıkılacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine delalet eder.

Kahve falında devletten kaçmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına delalettir.

Kahve falında hapse girip kaçmak hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak umutsuzluğunun ortadan kalkacağına, yeni bir yol tutulacağına tabir olunur.

Kahve falında hapishaneden kaçmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, bedeninin de iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir