AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorabı kaçmak

Kahve falında çorabı kaçmak

Kahve falında çorabı kaçmak dilediği gibi yaşayacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, bir sebeple kazanılabilecek büyük bir başarının önünün kapanacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çorabı kaçmak gördüyseniz:

  • Kendi hak ya da ihtiyaçlarınız için sesinizi çıkartmanız gerekiyor.

Kahve falında çorabı kaçmak maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında iki çift çorap görmek işini layığı ile yerine getireceğine, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çorapsız yürümek sorunların birdenbire daha da artacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çorap ve ayakkabı görmek kendisine olan güveninin azalacağına, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkanmış çorap asmak hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına inanılır.

Kahve falında çorabın delik olduğunu görmek zor günlerin biteceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi renkli çorap görmek sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine çorap giydirmek neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, müjdeli haberler alınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir