AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse girmemek için kaçmak

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, zaferler kazanacağına, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, çektiği sıkıntıların daha da artacağına, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına alamet eder.

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak gördüyseniz:

  • Maddi açıdan da rahatlamaya başlıyorsunuz veya maddi içerikli konular istediğiniz yönde gelişme göstermeye başlıyor.

Kahve falında hapısten kaçmak kişinin bolluğa ve bereket kavuşup, rahatlık içinde yaşayacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hapse girmek ve kaçmak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hapse girip kaçmak borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine alamet eder.

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, ancak yine de çok daha mutlu zamanlar geçirilen eski dönemlerin mumla aranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında aileden birinin hapse girdiğini görmek problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hap vermek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, rahata kavuşacağına, işlerinin yolunda gideceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında hap çiğnemek kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının hapse girdiğini görmek büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir