AnaSayfa / Genel / Kahve falında hapse girip kaçmak

Kahve falında hapse girip kaçmak

Kahve falında hapse girip kaçmak çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, bir sıkıntıya girmeye, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, hastalıklarının düzeleceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, hayatının zorlaşacağına, size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalettir.

Kahve falında hapse girip kaçmak gördüyseniz:

  • Her an patlayıp hem kendinizi hem çevrenizi yakabilirsiniz.

Kahve falında hapse girmemek için kaçmak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, bilgi sahibi olacağına rivayet eder.

Kahve falında hapısten kaçmak helal ekmek yiyeceğine, kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hapse girmek ve kaçmak kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, sevgi göreceğine işarettir.

Kahve falında hapse girip kaçmak her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işarettir.

Kahve falında babamın hapse girdiğini görmek kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, bu yüzden uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, sağlığının kötüye gideceğine, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hapse gireceğini görmek haneye dertlerin gireceğine , bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında uyuşturucu hap görmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hapse düşeceğini görmek bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir