AnaSayfa / Genel / Kahve falında mühürlü zarf görmek

Kahve falında mühürlü zarf görmek

Kahve falında mühürlü zarf görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, şerefli bir hayat süreceğine, güzel ve önemli işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mühürlü zarf gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, hissedeceğiniz ani kıvılcımları aşk zannetmek gibi yanılgılara düşmemeye gayret etmelisiniz.

Kahve falında mühürlü zarf görmek iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine inanılır.

Kahve falında altın mühür görmek yenilenme yaşayacağına, insanlara karşı güveninin sarsılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sırtta mühür görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, işlerin gereksiz bir şekilde bozulacağına ve zor bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında kağıda mühür basmak gelirinin sürekli olacağına, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda mühür görmek sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mühürlü mektup görmek kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mühürlü kağıt görmek yani babasına benzeyeceğine, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına inanılır.

Kahve falında mühürlü kapı görmek işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir