AnaSayfa / Genel / Kahve falında mühürlü kapı görmek

Kahve falında mühürlü kapı görmek

Kahve falında mühürlü kapı görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, dirliğin bozulabileceğine, yeni bir ev alınacağına, çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, maddi açıdan iyi geçecek bir döneme girileceğine, her şeyin sarpa saracağına, çirkin bir iş yapmaya delalettir.

Kahve falında mühürlü kapı gördüyseniz:

  • En detaycı veya yetkili mercii bile çalışmalarınızı ayakta alkışlayabilir.

Kahve falında mühürlü kapı görmek hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında mühürlendiğini görmek her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet eder.

Kahve falında mühürlü kağıt görmek yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına inanılır.

Kahve falında mühürlü mektup görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mühürlü zarf görmek sağlık sorunları dolu bir dönem geçirileceğine, arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde mühür görmek yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin hayırlı bir şekilde geleceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı mühür görmek uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.

Kahve falında kağıda mühür basmak deyim yerindeyse başının da öne eğileceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir