AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda mühür görmek

Kahve falında vücudunda mühür görmek

Kahve falında vücudunda mühür görmek bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, sorunların biteceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda mühür gördüyseniz:

  • Belli bir iş ya da projeyi tamamlamak için üzerinde çalıştığınız veya tecrübe ettiğiniz şeyleri yararlı hale getirmeye çalışabilirsiniz.

Kahve falında vücudunda mühür görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, moralsiz ve düşünceli olacağına işaret eder.

Kahve falında mühürlendiğini görmek maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına işarettir.

Kahve falında mühürlü kağıt görmek onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, büyük kazançlar sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında elinde mühür görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına tabir olunur.

Kahve falında kağıda mühür basmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, deniz aşırı işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında mühürlü mektup görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına yorulur.

Kahve falında mühürlü kapı görmek can sıkıcı haberler işiteceğinize, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında mühürlü yüzük görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir