AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın mühür görmek

Kahve falında altın mühür görmek

Kahve falında altın mühür görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, yeni lezzetlerin tadına varacağına, içine düşülen sıkıntılı durumdan kurtulmak için aile bireylerinden destek alınacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Kahve falında altın mühür gördüyseniz:

  • Elinize geçecek bilgiler veya dinledikleriniz bundan sonra atacağınız adımlarda size faydalı olabilir.

Kahve falında altın mühür görmek hak yiyeceğine, kudreti ve cesareti bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mühürlü mektup görmek çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kırmızı mühür görmek zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda mühür görmek girişimlerde bulunacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında mühür görmek zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, hatırı sayılır ve sözü geçen kişi haline geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sırtta mühür görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, ilerleyemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında mühürlendiğini görmek kısmetinin açılacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında mühür atmak kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, hasret giderileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir