AnaSayfa / Genel / Kahve falında kağıda mühür basmak

Kahve falında kağıda mühür basmak

Kahve falında kağıda mühür basmak işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kağıda mühür basmak gördüyseniz:

  • Daha dikkatle dinlemenizde fayda var.

Kahve falında kağıda mühür basmak büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mühürlü kağıt görmek eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına inanılır.

Kahve falında mühürlü yüzük görmek kindar olacağına, altın veya döviz gibi yatırımları sayesinde parasını katlayacağına tabir olunur.

Kahve falında sırtta mühür görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mühürlü zarf görmek şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine işaret eder.

Kahve falında elinde mühür görmek tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında mühür atmak vefa göstereceğine, kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mühürlendiğini görmek geniş bir rızka kavuşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir