AnaSayfa / Genel / Kahve falında mühür atmak

Kahve falında mühür atmak

Kahve falında mühür atmak kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, büyük atılımlar yapacağına, çok büyük ve hayırlı işlerde çok büyük sevaplar kazanacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mühür atmak gördüyseniz:

  • Bir çok konuda önemli insanlardan destek görmeniz olasıdır.

Kahve falında mühür atmak bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine alamet eder.

Kahve falında mühürlü zarf görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mühürlü yüzük görmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sırtında mühür görmek tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı mühür görmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine inanılır.

Kahve falında kağıda mühür basmak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet eder.

Kahve falında elinde mühür görmek iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudunda mühür görmek yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, ele geçen kazancın bir kısmının yatırım için ayrılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir