AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşunun yandığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun yandığını görmek

Kahve falında muhabbet kuşunun yandığını görmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına, onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına, kazancın ikiye katlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunun yandığını gördüyseniz:

  • Açık fikirli olmalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşunun yandığını görmek rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, yüzünün güleceğine, umutlarının tazeleneceğine, ruhunun şifa bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak maddi gücünün artacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine delalettir.

Kahve falında yavru muhabbet kuşları görmek hayata karşı zayıf davranmayacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu uçarken görmek sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu tutmak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, gelirinin de artmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek ticaretinin de hızlanacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz muhabbet kuşu yakalamak yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, şifa ve moral bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir