AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine, azla yetinmeyi kendine layık bulmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, kişinin yeryüzünde ne isteği varsa hepsinin teker teker gerçekleşeceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine rivayet eder.

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Eski olaylar düşünceleriniz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında çok sayıda muhabbet kuşu görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, rahatlayacağına, hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu almak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birçok muhabbet kuşu görmek sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, kazancın günden güne düşeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil ve mavi muhabbet kuşu görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşlarının öldüğünü görmek gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işarettir.

Kahve falında muhabbet kuşun kaçtığını görmek gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, ortaya koyacağı çalışmalar ve gerçekleştireceği projeler sayesinde iyi bir mevkiye terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi yeşil muhabbet kuşu görmek bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine, onunla sahici dostluğun farkına ve tadına varacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşlarının çiftleştiğini görmek çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir