AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşun doğurduğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşun doğurduğunu görmek

Kahve falında muhabbet kuşun doğurduğunu görmek hayallerinin peşinden gideceğine, doğru bir karar verileceğine, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine ve maddi olarak büyük bir darbe alacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşun doğurduğunu gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Kahve falında muhabbet kuşunun doğurduğunu görmek kardeşiyle arasındaki sorunları çözeceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşun doğurduğunu görmek daha iyi imkânlara sahip olacağına, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve fal sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında evde muhabbet kuşu yakalamak eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldürmek güzel bir hayat süreceğine, başarılarının düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yuvası görmek aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına inanılır.

Kahve falında muhabbet kuşu emzirmek böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine delalettir.

Kahve falında muhabbet mavi kuşu görmek zor zamanlar geçirileceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz renkli muhabbet kuşu görmek bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir