AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv görmek

Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv görmek güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, içinin de rahat edeceğine, işine, kendisine ve yaşamına çeki düzen vereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv gördüyseniz:

  • Küçük gayretlerle büyük şeyler kazanabilirsiniz.

Kahve falında muhabbet kuşu ve civciv görmek en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, büyük bir kavgaya tutuşacağına, sadece iş hayatı değil, iş ve okul hayatında da büyük başarılar kazanılacağına, iş dünyasına çok prestijli bir mevkiye sahip olunacağına ve rakiplerin art niyetli davranışlarının geri püskürtüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında iki muhabbet kuşu görmek kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, düzeninin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafese koymak kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu yavrusu görmek istediklerini elde etmeyi başaracağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine işarettir.

Kahve falında çok fazla muhabbet kuşu görmek zeka ile istenilen mevkiye erişileceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında mavi ve sarı muhabbet kuşu görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunun yandığını görmek firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, gittiği yolda çok başarılı olacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşunun uçtuğunu görmek bereketli ve hayırlı olacağına, ticaretinin de hızlanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir