AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mor muhabbet kuşu görmek

Kahve falında mor muhabbet kuşu görmek bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Kahve falında mor muhabbet kuşu gördüyseniz:

  • Ateşle ilgili şeylerden gelebilecek tehlikelere açıksınız.

Kahve falında mor muhabbet kuşu görmek yaşamının yoluna gireceğine, işlerinin açılacağına, az da olsa feraha çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarı mavi muhabbet kuşu görmek mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde kazancının epey artacağına delalettir.

Kahve falında muhabbet kuşuyla konuştuğunu görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, kazançlı işlere yatırım yapacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine ve zarar getirecek bir işten kazançlı bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu yakalamak hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi muhabbet kuşu sevmek yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu sevmek sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu serbest bırakmak birçok kişiye yardım edeceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir