AnaSayfa / Genel / Kahve falında muhabbet kuşu yuvası görmek

Kahve falında muhabbet kuşu yuvası görmek

Kahve falında muhabbet kuşu yuvası görmek nazara geleceğine ve güzelliği, dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, küslükleri bitireceğine, bol muhabbette kalacağına, mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, fal sahibinin mutlu olmasına vesile olacak güzel olaylar yaşayacağına, kişinin can derdine düşeceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet eder.

Kahve falında muhabbet kuşu yuvası gördüyseniz:

  • Maddi açıdan yenilikler var.

Kahve falında muhabbet kuşu yuvası görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, bir sebeple bu makamı kaybetmemek için çok büyük çaba gösterileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşu çiftleşmesi görmek bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine, herhangi bir sorun yaşamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muhabbet kuşunu öldüğünü görmek yeni bir eve sahip olunacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında bir sürü muhabbet kuşu görmek kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşlarını yakalamak başarılı bir kişi olacağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşu hediye etmek maddi olarak zor bir döneme girileceğine, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşuna sarılmak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yeni bir eve taşınılacağına yorulur.

Kahve falında muhabbet kuşunu görmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, şansa işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir